Stockholm: 08-6677204 | Göteborg: 010-5164545 info2@b-c.se

Ta del av våra kundbrev!

Jag är en man som nu fyllt 60 år och under nästan hela mitt liv haft problem med mjäll. Periodvis med inslag av eksem. Kan nog säga att jag prövat de flesta mjällshampon som finns på marknaden. För snart ett år sedan var min hårbotten så besvärande att jag kände mig tvingad att söka en bestående lösning. Såg annonsen från BC CLINIC i Stockholm. Efter analysen i somras påbörjades behandlingen och redan efter en månad var förbättringen påtaglig. Nu har det gått så lång tid att jag vågar påstå att jag är mjällfri.

Äntligen! Tänk att kunna ha svarta kläder igen utan att ständigt borsta kragen!

Detta har påverkat min livskvalité.”

Med vänlig hälsning

Tomas Twedmark

– ”Jag är en av Marias kunder och har lidit av psoriasis sedan mitten av 60-talet. Efter ett par solsemestrar i Italien gick fläckarna att hållas i schack på kroppen men hårbotten var betydligt svårare. Jag fick utskrivet Synalar Creme som jag smörjde in i huvudet och sov med badmössa. Ibland var fläckarna bättre men vid stress och oro blev det sämre. Då jag flyttade till Göteborg 1965 behandlades jag vid Sahlgrenska sjukhuset och behandlades med både det ena och det andra men givetvis mest cortison. Jag fick även sprutor i huvudet som hjälpte ganska länge men det kunde man inte fortsätta med i evigheter. Då klåda och fläckar dök upp igen fick jag Buccy-behandling som är en slags röntgen strålar. Denna behandling gjorde mig symptomfri i flera månader men till slut hade jag fått maximal dos av detta och inget mer kunde ges. Min senaste kontakt med hudläkare var för några år sedan och då träffade jag en hudspecialist på södra vägen. Han skrev också ut en massa cortison och bad mig komma tillbaks om det inte hjälpte. Det kanske lindrade något men klådan var svår och nattsömnen alltid lidande. När jag var på återbesök kallade han in 3 kollegor och alla ruskade på huvudet och hade ingen terapi att föreslå. På resa i USA köpte jag lite olika produkter och detta lindrade något men pga all klåda fick jag kala fläckar i hårbotten. I våras läste jag i GP och Maria för håranalys. Hon såg med en gång hur illa det var och rekommenderade behandling. Nu använder jag inga andra produkter än ORising och det är värt varenda öre. Nu slipper jag känna stelheten som fanns i nacken förut på grund av alla kala fläckar.”

Bästa hälsningar Birgitta Andreasson

Jag är en kvinna som har använt under många år, olika produkter och permanent. Allt för att göra mitt lockiga hår rakt. Detta orsakade ohälsa i min hårbotten. Håret blev risigt, hårbotten fet och håravfall förekom. Jag besökte BC CLINIC i Stockholm. Där träffade jag den underbara Trikologen Stephanie som hjälpt mig. Ett skräddarsytt schema med olika Trikolog produkter hjälpte mig att få tillbaka mitt fina hår. Under sex månader använde jag trikologiprodukter speciellt för mitt problem. Idag kan jag med glädje uppskatta det positiva resultat det har gett mig. Glansigt och tjockt hår som växt normalt.

En nöjd kund
Regina Larsson

” En dag förra våren kände jag att det var en aning tröstlöst med mitt problem i hårbotten. Sedan säkert 20 år har jag haft mjälleksem som i många år även visade sig som eksem i ansiktet. Runt näsan, ögonbrynen, på hakan och bakom öronen. Förutom eksemet och mjällbildningen i hårbottnen.

Samma dag läste jag i tidningen Metro en annons som handlade om hjälp vid hårbottenproblem. Det var en naturlig behandlingsmetod utan stark kortison som gjorde min hårbotten röd, irriterad och kliande. Även förtunnad hud bakom öronen. Mjällschampo som gjort mitt hår fett och livlöst. Jag fick en tid hos Stephanie och blev mycket väl omhändertagen. Väl förklarat hur dessa produkter kan hjälpa och hur man använder dom. Första gången fick jag en djuprengörande hårbottenbehandling på plats vilket kändes så skönt. Det var längesedan jag känt att jag kanske skulle kunna bli av med mitt problem. Iallafall kunna hålla det bättre under kontroll med hudvänliga produkter. Jag har nu använt dessa produkter i ca 8 månader och det har blivit klart mycket bättre.
Klådan som jag förut hade är borta. Likaså mjällproblemet. Jag tappade rätt mycket hår innan men det har upphört och vid kontroll visade det sig att nya hårstrån börjat växa. Det känns bra att inte behöva gnida in hårbotten och smörja in ansiktet med kortisonlösning och kräm. Utan istället nu kunna använda dessa naturliga produkter en till två gånger i veckan och känna att det känns fräscht i hår och hårbotten. ”

Torbjörn Fransson, Stockholm

– ”Med åren hade mitt hår blivit tunnare. Av en tillfällighet så träffade jag en frisör, som berättade om denna effektfulla behandling mot håravfall. Jag tog kontakt med Stephanie och började min behandling för 8 månader sedan. Efter bara några behandlingar var mitt hår inte lika fett längre. Redan efter 4 månader så började resultat att visa sig och nya hårstrån hade vuxit ut. Jag märker att det blir mer hår hela tiden. Min frisör märker också en tydlig skillnad mot innan behandlingen.
Jag gör behandlingar var 3:e dag och det passar bra att sköta behandlingen själv hemma, för då är man inte beroende av att passa tider och gå på behandling hos någon annan. Jag är mycket nöjd med resultatet. Denna metod kan jag varmt rekommendera och den är dessutom billigare än laserbehndling.”

Med vänlig hälsning Esse Jensen.

Är en man på 63 år. Har dom senaste 3-4 åren haft enorm klåda i hårbottnen och även i pannan. Har varit hos läkare och sökt för detta. Har fått mjällschampo mm vilket inte har hjälpt. Ha ej heller fått någon diagnos, vad jag lider av. En dag satt jag och läste tidningen och fick se en annons på BC CLINIC hår & hudklinik. Tog kontakt och fick hjälp av Maria. Hon gjorde en analys, som visade att jag led av Psoriasis. Vi talade igenom detta och började behandling med hennes produkter. Är nu inne på tredje månaden och resultatet är strålande. Jag är en ny människa både fysiskt och psykiskt ”

En nöjd kund.

– ”Jag hade under en lång tid haft problem med håret. Det började redan för tio år sedan med att jag fick klåda, därefter började jag tappa mycket hår. Jag vet inte vad orsaken var, kanske en kombination av stress, regelbundna hårfärgningar som jag gjorde hemma och dåliga hårprodukter. När jag märkte att håret blivit betydligt tunnare blev jag bekymrad. Jag ville ju inte bli tunnhårig! Jag provade allt från kosttillskott till specialschampon från hälsobutiker och Apoteket men inget hjälpte. Då såg jag en annons i tidningen. Tänkte att jag måste ge även det en chans. Jag var skeptiskt i början men jag blev glatt överraskad. Det kändes bättre redan efter några behandlingar. Idag efter några månaders behandling är klådan nästan helt borta och jag har slutat att tappa håret. Jag är mycket nöjd med resultatet och nu vet jag var jag ska vända mig om jag får hårproblem i framtiden. ”

Tack! Rebecka

– ”Jag började hos Maria 8 Juli 2004 och hade då provat allt i stort sett. Mitt hår hade blivit risigare och tunnare och jag hade börjat få fläckar vid hårfästet. Det stack och kliade och var allmänt dött.
Detta gjorde att jag nästan inte ville gå ut. Jag funderade på att raka av resterna och skaffa peruk.
Då hittade jag till Maria via Gula sidorna. Efter behandling hos Maria börjar mitt hår bli allt bättre, glansen återvänder och jag tappar inte hår längre. Flikarna har täckts med nytt hår och jag har fått en liten lugg som jag inte har klippt. Mitt självförtroende börjar återvända.”

Hälsningar Åsa

”Mitt namn är Iren och -97 fick jag diagnosen lupus erythematodes (närbesläktat med psoriasis) efter att ha tagit massa prover vid hudmottagningen SU/Östra sjukhuset. Därefter fick jag starka salvor, bl a cortizon som gjorde att det bara blev sämre. Eksemet kunde jag väl gå med på men att tappa hår är mycket värre. Så jag läste en artikel i Metro om BC CLINIC där det stod att de hade hjälpen mot eksem och håravfall. Jag tog kontakt och fick tid för analys och sedan behandling.
Håret har kommit tillbaka till viss del men tyvärr har hårsäckarna hunnit dö på en ganska stor fläck. Jag kommer inte att tappa något mer nu utan känner att håret har blivit mycket friskare och kraftigare. Om jag vetat om BC CLINIC tidigare hade jag kommit hit med en gång och fått den hjälp som gjort att jag varit helt besvärsfri idag. Men jag har som sagt blivit mycket bättre på kort tid. Eksemet har torkat, inga köttiga sår längre utan huden har blivit fin och håret mycket starkare. Jag kan verkligen rekommendera detta till dig som prövat allt. Du har inget att förlora utan kommer att se att du har allt att vinna på det”

Hälsningar Iren

– ”Jag hade stora bekymmer i flera år med mycket besvärande mjällbildning och klåda. Redan efter några dagars användning av de preparat jag fick hos Maria försvann alla besvär. Nu ska jag fortsätt hembehandlingen i 3-6 månader så att besvären försvinner för gott. Jag är mycket glad över att äntligen få hjälp efter att förgäves försökt med olika preparat som finns på marknaden.
Hälsningar Rolf

– ”Jag är 58 år och började så sakteliga tappa hår 1980 när jag var 30 år. Processen har varit långsam men jag har inte blivit skallig utan tunnhårig på hjässan. På några ställen har det dock inte varit så många hårstrån de senaste åren. För cirka 20 år sedan testade jag Regain i ett halvår utan någon som helst framgång. Något år senare gick jag på laserbehandlig under ett halvår men ingenting hände.”

Göran S

”Mitt namn är Amanda och jag är så glad att jag tog steget att kontakta Maria efter att ha funderat på saken i ett år. Nu undrar jag varför jag inte gått tidigare. Första gången jag var hos Maria hade jag klåda och svidande hårbotten med otäcka finnar, men värst av allt var att i fyra års tid hade håret blivit glesare och glesare. Håret var så glest att jag fick ont i magen av att kamma mig på morgonen, att göra mig fin kändes inte roligt längre. Nu har jag fått sju behandlingar och håret växer som gräs på huvudet! Klådan och svidandet försvann redan efter två veckor. Jag känner mig så lycklig och tycker att det är kul att stå framför spegeln och fixa håret. Det har varit och är fortfarande ett tufft program med diverse produkter, men det är det värt och det har definitivt varit värt varenda öre”.

Med varma hälsningar Amanda

”Nu har det snart gått ett år sedan jag fick min första behandling av Stephanie. Jag kan idag konstatera att mitt hår och hårbotten har förbättrats något otroligt under den här tiden. När jag först kom till henne i juni 2009 kände jag mig riktigt eländig då håret var tunt, platt och fett och hårbotten var röd, fjällig och kliade. Jag hade sökt läkarhjälp i oktober 2008 men behandlingen med kortisonlösning och schampo mot mjäll och seborrè hjälpte inte fullt ut och effekten blev kortvarig. Jag var förtvivlad över att mitt hår blev allt glesare. Jag träffar Stephanie regelbundet och hon skräddarsyr varje gång vilka produkter jag ska använda i mina hembehandlingar. Hembehandlingarna ingår nu i mina rutiner och jag gillar hur fräscht håret och hårbottnen känns och hur gott det luktar efteråt. Tack vare Stephanie och hennes kunskap är mitt hår idag betydligt fylligare och volymen har återvänt. Hårbottnen är mindre fet och det finns inte ett enda spår av eksem. Med mikrokameran ser jag att nya hårstrån kommer hela tiden. Familj, vänner och arbetskamrater ser skillnaden och det är väldigt uppmuntrande. Jag känner en stor lättnad blandat med en enorm glädje, över att mitt hår och hårbotten har blivit så mycket bättre.

Ett stort tack till dig Stephanie, för all fin hjälp”

Anna Wahlström

– ”Jag har lidit av klåda i 40 år och började även märka håravfall.Jag såg en annons i GP om behandling mot klåda i hårbotten och håravfall. Jag ringde och fick tid för analys och sedan behandling. Redan efter första behandlingen kände jag att klådan försvann. Jag vill verkligen rekommendera denna behandling”

Marion

.

”Hej, jag heter Carina Nyberg och är 53 år. Har hela mitt liv haft hårbottenproblem, fjälligt med klåda. Jag har inte fått diagnos Psoriasis. Har inte fått reda på vad det är men har fått recept på mjällschampo, lotioner, cortisoner mm under årens lopp. Man har liksom tröttnat på att gå till läkaren längre. Ingenting har hjälpt, bara huden som har blivit mer förstörd.

År 2009 i januari såg min mamma annonsen, Hårbottenanalys! Jag bokade tid och fick analys, hårbotten var fjällig med hudrodnad. Hårbotten hade seborréaktigt utseende. Bestämde mig för behandling hos BC CLINIC. Köpte med mig behandling hem att göra efter schema, olika produkter blandade, masseras in och låt verka 1 tim i hårbotten, I flera olika steg med olika produkter bla Orising. Upprepning var 3:e dag
I behandlingen ingår besök på salongen, i mitt fall 5 ggr. Där gjordes behandling med lite andra produkter.
Hårbotten började se mycket friskare ut, så nu använder jag ORising Calmante för att smörja på där det kliar, lite då och då. Samt att verka innan hårtvätt.
Jag använder bara ORising schampo med lite olja i och ORising balsam coconut. Nu, ett år senare är jag nästan helt symptomfri, det blir bara bättre och bättre. Är väldigt nöjd med produkterna och behandlingen.
Efter alla dessa år med meningslösa läkarbesök och hudförstörande cortisoner så har jag hittat rätt produkter.

Ett hjärtligt tack till Stephanie och trikologi metoden”

Carina Nyberg

”Jag sökte hjälp för mitt hårproblem hos BC CLINIC, som jag blev rekommenderad att kontakta via en vän. Pga sjukdom och medicinering under många år hade hårkvalitèn försämrats avsevärt.
Hårbotten kändes fet och håret var livlöst. Med hjälp av hårbottenanalys fick jag sedan veta vilka produkter som skulle användas för att behandla min hårbotten. Jag har gjort dessa behandlingar själv hemma och det har fungerat väldigt bra. Vid senare analyser har det visat sig att hårbotten ser ren ut, och jag har sett med egna ögon att den nu växer ut nytt hår. För övrigt ser håret mycket friskare ut än det gjorde innan behandlingarna”.
Lotta Lundgren.

”För drygt ett år sedan fick jag svåra problem med mjälleksem. Av läkare på vårdcentralen fick jag utskrivet cortisonlösning och rådet att använda Apotekets mjällschampo Fungoral. Det som hände var att jag fick svår klåda och håravfall medans mjälleksemet var kvar och snarare förvärrades. Under ett besök hos min frisör kom vi att prata om mina problem och hon berättade då att en av hennes andra kunder fått hjälp med sitt hårbottenproblem hos Maria på BC CLINIC.
Nu har jag under ca två månaders tid fått 7 behandlingar hos Maria och kompletterat med egenbehandlingar hemma. Produkterna som används vid behandlingarna kostar en del men för mig har det varit värt pengarna. Jag har blivit av med såväl mjälleksem som klåda och håravfall. Min hårbotten ser jättefin ut och håret har blivit mycket tjockare allteftersom nytt hår har börjat växa ut.”

Berit Dahlin.

”Har alltid haft problem med fet hårbotten, fett hår med tendens till håravfall periodvis och tvättat håret ofta. Snyggt någon dag, eventuellt två, men sedan samma sak igen. Såg i en tidning annonsen om BeautyCosmetics och behandling av problemhår och ringde för en konsultation. Vid konsultationen erhöll jag instruktioner och nerskrivet schema om behandlingarna hemma med inpackningar flera gånger i veckan mot min feta hårbotten, och se, det feta lagret i hårbotten har försvunnit och håret mår allt bättre.
Det är dessutom mycket behagligt med inpackningar i håret. Jag fortsätter med mina inpackningar men nu mor håravfall”.

Monica Blomqvist.

– ”Nu har det gått nio månader sedan jag påbörjade behandlingen. Jag tappar inte alls lika mycket hår nu som innan och ser ett synligt resultat, både vid tinningarna och på hjässan. Detta är den enda behandling jag provat som visat resultat.”

Ann Jacobsson.

– ”Efter att ha tappat hår under en längre tid tog jag kontakt med BC CLINIC som gjorde en analys. Redan efter 4 behandlingar avstannade håravfallet och nu har jag fått tio behandlingar och det ser väldigt positivt ut”

En tacksam kund, Britt Axelsson.

Pin It on Pinterest