Stockholm: 08-6677204 | Göteborg: 010-5164545 info2@b-c.se

Hårvård

En frisyr för varje personlighet!

Vi håller oss uppdaterade om de senaste trenderna och anpassar klippning och färg efter ditt ansikte. Du får professionell hjälp med hårvård och styling för just din hårtyp.

COLOR IN CREAM – en vårdande hårfärg

Zer035 Color Ammoniak Free är det innovativa utomordentligt söta och delikata färgämnet, helt fri från ammoniak. Det garanterar maximal prestanda för täckning av grått hår. Det är möjligt att överträffa förväntningar på resultat som erhållits med en normal ammoniakfärgning.  Zer035 hårfärg cream är en explosion av färger som behandlar och ger näring i ett enda drag, ett nytt och exklusivt hårfärgningssystemet som är 100% fritt från ammoniak, skonsamt och effektivt tack vare den innovativa NSP System.

ZER035 Color Ammoniak Free är inte bara utformad för att skydda huden och håret av skador från externa medel, utan även för att skydda operatörernas hälsa. Produkterna innehåller utvalda aktiva ingredienser från en innovativ formel som säkerställer högsta kvalitet.

Detta är en proffessionell, permanent och ammoniakfri färgningskräm som är särskilt lämpligt för känsligt hår. Det garanterar en lång livslängd, ljusare färg än den naturliga, 100 % täckning av vitt hår samt vackert och intensivt pigment. Tack vare all ́NSP Systems färger behandlas håret med näring och omstrukturerande i en ända skör gest. Behandlas helt utan ammoniak och med trevliga doftnoter.

Detta är en färgkräm med skyddande och naturliga mineralelement. Kombinationen av mineraler och vitaminer ger en mycket skyddande och återfuktande effekt. Den nya tekniken ACB Oligomin 5 är utvecklat av ett glykopeptid mineral komplex som innehåller fem viktiga mineraler: kisel, magnesium, koppar, järn och zink, vilket ger färgen ett extraordinärt resultat.

Pin It on Pinterest