Stockholm: 08-6677204 | Göteborg: 010-5164545 info2@b-c.se

Vaxning

Vaxning, Temporär Hårborttagning

Vaxning är den vanligaste metoden för hårborttagning med en återväxt på 4-6 veckor. På BC CLINIC arbetar vi med 2 typer av vaxer, Kallvax (även kallad remsvax) och Varmvax.

24-timmars regeln

Vid all vaxning gäller 24- timmars regeln som innebär:
– ingen användning av parfymerad hudkräm
– ingen tvål i duschen
– inga bad/bastu
– ingen sol
– helst ingen träning

Brasiliansk Vaxning

På BC CLINIC har vi utfört professionell Brasiliansk Vaxning sedan många år av duktiga hudterapeuter, därför anser vi oss vara experter inom området. Behandlingen innebär fullständig vaxning av underliv. Brasiliansk Vaxning avslutas med att det behandlade området smörjs in med vårdande olja för att lugna ner huden och minska eventuella rodnader.

Playboy Vaxning

En annorlunda vaxning där ett mönster i form av en triangel, ett hjärta eller liknande sparas ut. Avslutas med att det behandlade området smörjs in med vårdande olja för att lugna ner huden och minska eventuella rodnader.

Hollywood Vaxning

Hollywood Vaxning är ett relativt nytt begrepp i Sverige och därför ännu obekant för många. Denna behandling innebär fullständig vaxning av underliv och hår på säten. Hollywood Vaxning avslutas på samma sätt som ovanstående vaxningar.

Tråd

Tråd är en annan effektiv metod för temporär hårborttagning som härrör från Mellanöstern. Man använder sig helt enkelt av tråd med vars hjälp hårstrån rycks bort. Metoden lämpar sig bäst för hår i ansikte.

 

Övriga vaxningar

Överläpp/Haka (Vax eller Tråd)
Ansikte (Tråd)
Halva armar/Axiller
Hela armar
Rygg/Bröst
Rygg + Bröst/Mage
Bröst + Mage
Halva ben
Hela ben
Bikini
Bikini + hela ben

Repotage om Vaxning

Här kan du läsa en intervju i Expressen med en av BC:s hudterapeuter som utför professionell vaxning. Gå till Expressen för att se repotaget.

Pin It on Pinterest