Stockholm: 08-6677204 | Göteborg: 010-5164545 info2@b-c.se

Om BC CLINIC

BC CLINIC grundades i Göteborg av frisören och trikologen Maria Samimi 1995. Idag drivs den av dottern Stephanie JP som har utvecklat verksamheten med en webbshop där man kan köpa hårprodukter online i hela Sverige. Kliniken finns numera både i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder professionella tjänster för både män och kvinnor i alla åldrar. För oss är kvalitet en mycket viktig faktor både vad gäller behandlingar och produkter. Därför har vi välutbildad personal med mångårig erfarenhet för bästa möjliga service samt skönhetsprodukter valda med mycket omsorg och precision. Vi är även experter inom hårbottenproblem.

Hårklinik med expertkompetens inom trikologi:

Vi kan hjälpa dig mot all sorts håravfall, alopecia och problem som psoriasis, mjälleksem etc. Detta sker utan kirurgiska ingrepp, laserbehandling eller kortisonterapi.

För att kunna ställa rätt diagnos använder vi en mikrokamera som förstorar upp hår och hårbotten 200 gånger. Via en monitor kan vi se hårbottenstrukturen om den är fet eller torr. Med bilderna som hjälp ställer vi en diagnos och ger recept för en passande behandling. Problem med håravfall och andra åkommor i hårbotten har ofta ett samband med att hårsäckarna blockeras och inte kan ta upp den näring de behöver. Med en kur med sex upp till tio behandlingar och egen hembehandling kan vi återskapa hårsäckarnas förmåga att öppna sig och ta till sig näring för att främja tillväxten.

Resultaten är högst individuella och beroende av vilka sjukdomar och symtom kunden lider av. Även livsstil, arbetsförhållanden och den dagliga stressnivån är avgörande. Erfarenheten visar att de allra flesta kunder som rekommenderas behandling uppnår goda resultat och upplever god och långvarig effekt av Tricologimetoden. Många bli helt bra, andra uppnår märkbara förbättringar.

Vid fullständigt håravfall, alopecia eller fläckvis håravfall kan behandlingen ge resultat på ca sex månader upp till ett år. Begynnande håravfall kan stoppas med ca tio behandlingar.

Läs mer här.

Korr

Repotage Beautycosmetics

Pin It on Pinterest