Vi använder endast förstklassiga produkter vid behandlingar!

Vi på Beauty Cosmetics använder produkter av märket Dermalogica. Det är en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Vi får hela tiden kontinuerlig uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och ansiktsbehandlingsmetoder. Hos oss har du som kund dessutom möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. Kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade teknikerna inom kinesisk diagnostik skapar Face Mapping–konceptet. På så sätt kan vi ge dig råd om vilka produkter just din hud behöver. Det betyder att du som kund alltid får en professionell ansiktsbehandling av välutbildade terapeuter då du besöker oss.

Prova vår AHA-behandling!

AHA-behandling på 30 min är lämplig för dig som har problem med finnar, acne eller pigmenteringar. I behandlingen ingår rengöring, lotion, AHA-syra, och dagkräm.