Med en helt ny teknik, ELOS, kan vi behandla ett bredare spektrum av hårfärger tack vare kombinationen av optisk (ljus) energi i kombination med Bi-Polarisk Radiofrekvens. Dessutom är ELOS säkrare än andra tekniker tack vare förmågan att kunna mäta temperaturen inför och under varje puls. Kontaktytan är dessutom nerkyld vilket reducerar allt obehag som tidigare förknippades med denna typ av behandling.

 

 

 

 

ELOS (Elektro BliOptical Synergy) är en vidareutveckling av den gamla IPL och Lasertekniken. Vill du bli behandlad med den senaste tekniken så är det ELOS du ska välja. Över 40 publicerade studier bevisar gång på gång hur effektiv och säker ELOS teknologin är.

Permanent hårborttagning av anagent med ELOS IPL och Laser!

Synerons unika Elos teknologi är den enda i världens som kombinerar den kraftiga ljuspulsen med Bi-Polarisk Radiofrekvens (RF). Den stora fördelen är att RF inte träffar pigmentet i huden utan  dras till uppvärmd vävnad. När vi tar bort hår så träffar först ljuset pigmentet i håret.

RF energin är avgörande

Vårt ljus är inte bättre än våra konkurrenters, men vi har RF. Vi når 65°C med ljus, när RF kopplas in så ökar vi temperaturen ytterligare med 10-15°C vilket gör att vi når de viktiga 75°C i follikeln och uppnår då permanenta resultat.

 

Välkommen att boka tid för en kostnadsfri konsultation där vi gör vårt yttersta för att tillmötesgå dina önskemål och behov.